neljapäev, 1. jaanuar 2015

Uusaastatervitus 2015

Soovin enda tagasihoidliku pöördumisega soovida kõikidele tuttavatele ja spordisõpradele head ja edukat uut aastat. Uus aasta toogu palju väljakutseid ja jõukatsumisi meile kõigile, sest ainult läbi raskuste ja pingutuste saame tugevamaks ja kogemuste võrra rikkamaks. Lihas vajab kasvamiseks ärritust ning paigalseis ja laiskus viib taandarenguni. Panna tuleb !!!... mõistusega ;)

2014 oli minu jaoks väga eriline aasta, sest esimest korda sain võistelda tiitlivõistlusel terve maailma paremikuga Mont-Tremblantis 70.3 Ironman maailmameistrivõistlustel. Esimest korda reisisin väljaspoole Euroopat ning külastasin Kanadat ja USA-d. Maailm muutus taas pisut suuremaks ja siis jälle väiksemaks (näiteks kui ma 3. päeval Kanadas sattusin rattatrennis juhuslikult eestlasega kokku). 

MM läks hästi - 8. koht enda vanuseklassis peaaegu olematute kaotustega poodiumikohtadele näitas, et aastatepikkune töö on kandnud vilja. Kõik laabus nii, nagu ma tahtsin ja ma ei kahetse ühtegi liigutust võistluse ajal ega ettevalmistusperioodil. 
Eelmine aasta oli eriline ka selle poolest, et aasta lõpus võtsime Liisuga enda pessa kolmanda pereliikme. Võtsime Valga kodutute loomade varjupaigast endale ühe väikese koerakutsika, kellele panime nimeks Äpi. Keegi oli jätnud vaesekese maanteeäärde üksindusse. Nüüdseks on tal uus pere ja iga päev on täis uusi huvitavaid elamusi.
Äpi tõug on Läti Lõvi

Uus aasta toob palju uusi väljakutseid ja eesmärke. Nii sportlikus mõttes, tööalases kui ka muus elus. 

  • Ironman Lanzarote 25. mail - Ei, siin ei ole mingit "70.3" puudu või peidus. Lähen enda esimest täispikka triatloni tegema. Eesmärgiks ei midagi muud, kui pigistada endast kõik välja ja püüda piletit Hawaii Ironmani jaoks. Olen viimast aastat vanuseklassis M18-24 ja rumal oleks see võimalus kasutamata jätta. Loomulikult vajab see suurt pingitust.
  • Sportlyzeri uus nägu - Tööl on Sportlyzer saamas uue näo. Enam ei ole tegemist puhtalt treeneri ja sportlase rakendusega, vaid rakendus hakab hõlmama kõiki spordiklubi tegevusi: liikmete haldus, liikmete suhtlus, raamatupidamist, treeninguid ja palju muud. Lisaks sellele tekib tervet Eestit hõlmav spordiklubide loetelu. Juba praegu on meil olemas mitme Eesti linnade spordiklubid ja loodan, et neid lisandub selle aasta jooksul veel ja veel. Kes tunneb asja vastu huvi, siis võib siit piiluda.
  • TriSmile klubi juhtimine - Kui Ain ja Mäx mind klubi juhatusse kaasasid teadsin, et seda ei saa võtta kergekäeliselt. Klubi on ainult paari aastaga kasvanud Eesti suurimaks triatloniklubiks ja kasvab endiselt. Lisaks spordiüritustele on meil olemas ka sotsiaalsed üritused ja iganädalased trennid. Loodan sellele viimasele poolele uued tuuled sisse puhuda ja rohkem inimesi trenni tuua. Tööd on palju ja algas juba eelmisel aastal.

Uus aasta on toonud ka uusi partnereid. Mul on hea meel, et minuga on liitunud Scorpionstore, kelle abil olen saanud uue ratta ja uue võistlusvarustuse. Head sõbrad Jooksueksperdist ja Sauconyst panevad aga käsi alla jooksus ja varustavad mind mulle sobivate Saucony jooksusussidega. See teeb ainult head meelt, kui teised inimesed ja ettevõted sinu tegemisi tunnustavad ja rõõmuga toetavad!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar